Medi ambient

Llíria prepara la sol·licitud d'ajudes per pal·liar els efectes de l'incendi d'Andilla

L'alcalde Manuel Izquierdo ha informat que les flames van afectar quasi 3.000 hectàrees de la Concòrdia i 65 quilòmetres de camins rurals

L'alcalde Manuel Izquierdo va informar ahir, en la Comissió Informativa d'Urbanisme, a tots els grups polítics de l'Ajuntament, dels efectes que ha tingut l'incendi d'Andilla sobre el terme municipal de Llíria. El primer edil va explicar que les flames van calcinar quasi 3.000 hectàrees de les muntanyes de la Concòrdia, afectant tant terrenys municipals com propietats de particulars.

A més de per a les actuacions de reforestació, l'Ajuntament sol·licitarà ajudes per a arreglar altres danys, com els 65 quilòmetres de camins rurals que s'han vist perjudicats pel foc, revisar esteses de la línia telefònica, reparar un vehicle de la Unitat Rural i reposar els rètols de les rutes locals de senderisme i l'eqüestre.

A tot això cal afegir les indemnitzacions que demanen els particulars per als danys en les seues finques i explotacions rurals, o les propietats de la Societat de Caçadors que també s'han vist afectades. L'Ajuntament de Llíria ha estat arreplegant al llarg d'esta setmana les reclamacions d'estos particulars per a posteriorment gestionar les ajudes de les altres administracions públiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona