Medi ambient

Es proposa a Xixona la recuperació d'objectes de segona mà de l'ecoparc

Esquerra Republicana farà una moció davant el plenari perquè la proposta puga substanciar-se i tirat avant

El portaveu d'Esquerra, Joan de Déu Martines explica que vivim en uns moments de crisi en què molta gent de Xixona no pot comprar alguns objectes i electrodomèstics. A banda de tot açò, sempre s'ha d'intentar tenir menys residus i allargar la vida dels diferents aparells per millorar el medi ambient i és això que des de la formació política que representa, pensen que és un bon moment perquè des de l'Ajuntament es fomenten aquests hàbits, i així prologar la vida de mobles, electrodomèstics, material informàtic, joguets i que siguen útils per a altres persones.

Des del grup municipal d'Esquerra Republicana han demanat a l'Ajuntament de Xixona que adeqüe una zona a l'ecoparc perquè la gent puga arreplegar els aparells, objectes o joguets que la gent deixa a l'ecoparc o que arrepleguen els treballadors de la neteja. Així com un horari de recollida del material. Que únicament puguen emprar aquest servei les persones empadronades al municipi perquè no es convertisca en un mercat. I, finalment, perquè tinga èxit aquesta iniciativa, que l'Ajuntament faça una campanya per informar a la ciutadania.

El dirigent republicà ha conclòs que amb aquestes iniciatives es vol millorar la qualitat de vida de la ciutadania de Xixona i del medi ambient



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona