Medi ambient

Finalitzen les Jornades Mediambientals a Ibi

Han estat farcides d'activitats adreçades a una ampla gamma de sensibilitats

Les Jornades Mediambientals d'Ibi van tenir lloc del 12 al 28 d'abril amb una àmplia programació d'activitats en les quals s'ha comptat amb una molt bona participació per part de la ciutadania en la que 45 persones van gaudir d'un dia de camp el dissabte 20 d'abril en la Jornada de portes obertes del Jardí Botànic de Torretes amb diferents visites guiades i una solta d'animals silvestres que es va realitzar dins del propi jardí.

El dissabte dia 27 es va dur a terme el cicle de conferències al voltant de “Petits Gestos per a la Conservació de la Biodiversitat: Les Muntanyes que ens Envolten, Ibi”, que va tenir lloc a la sala de conferències del Teatre Rico d'Ibi.

A l'acte van acudir 35 persones, que van tenir el privilegi d'escoltar als diferents professionals en la matèria com el Salvador Palop, tècnic del Servei de Gestió d'Espais Naturals Protegits de la Conselleria d'Infraestructura, Territori i Medi ambient, que va exposar la seua xerrada sobre “La Figura de Paratge Natural Municipal Sant Pascual-Torretes”.

Dins de les mateixes conferències, Josep Sarrió, del Centre Excursionista Amics de les Muntanyes va tractar el tema de “La toponímia de les muntanyes d'Ibi”; Encarni Rico, biòloga de l'Estació Científica Font Roja Natura va dissertar sobre “ L'ecologia de mamífers forestals i els seus mètodes d'estudi”, i per concloure es va desenvolupar la xerrada “El pasturatge a les muntanyes: beneficis d'una activitat en desús”, a càrrec de l'associació defensora dels herbívors contra incendis forestals (ADHIF).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.