L'Ajuntament de Benicarló inicia una campanya informativa sobre el reciclatge de residus domèstics

El consistori repartirà bosses especialment dissenyades per facilitar als ciutadans la tasca de la separació dels residus

La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Benicarló comença a partir de hui una campanya de comunicació per tal de promoure entre els veïns de la ciutat el reciclatge dels residus domèstics, i la separació d'envasos de vidre en el sector de l'hostaleria, la restauració i el càtering.

La campanya informarà el públic en general sobre l'ampliació i millora del servei de recollida selectiva dels residus urbans i donarà les claus necessàries per saber separar els residus a casa i fer després un millor ús dels contenidors de recollida selectiva que es troben repartits per tot el municipi. Per fer més efectiva la campanya, s'ha instal·lat un punt d'informació a la plaça de la Constitució, on distribuiran de forma gratuïta unes bosses especialment dissenyades per facilitar als ciutadans la tasca de la separació dels residus. Les bosses es repartiran hui a la plaça de la Constitució i posteriorment, fins a finalitzar l'estoc, a l'oficina de serveis municipals, ubicada a la plaça del Ministre Marcelino Domingo.

Paral·lelament, la campanya també inclou la realització de visites informatives a 186 establiments del sector de l'hostaleria, restauració i càtering per tal de fomentar la separació dels envasos de vidre que genera l'activitat del sector. Es calcula que aproximadament el 48% dels residus d'envàs que es generen en aquest sector són de vidre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona