Medi ambient

Agres obri el programa de rutes guiades a la serra de Mariola

El patrimoni i la gastronomia de la població protagonitzen la primera cita de “La volta a la Mariola”

Una ruta patrimonial i gastronòmica per Agres serà diumenge pròxim, 23 de febrer, l'encarregada d'obrir el programa de visites guiades “La volta a la Mariola” promogut per l'associació Serra Mariola.

El recorregut, d'una durada aproximada de dos hores i sense cap tipus de dificultat, partirà a les 11.00 h des de la plaça de l'Església i és gratuït encara que cal reservar per la limitació de places disponibles.

Les inscripcions es poden fer tant a l'oficina de turisme de la població mateixa al telèfon 965 510 001 o a les d'Alcoi, Banyeres de Mariola, Bocairent i Muro; així com a l'Ajuntament d'Alfafara o en el correu electrònic [email protected] .

L'itinerari farà la primera parada al temple dedicat a sant Miquel, patró de la localitat, amb les seues pintures d'autors com Vicente Cerdà, Juan Pascual o Remigio Soler. A continuació, els encarregats d'una de les almàsseres més conegudes del municipi oferiran una oportunitat immillorable per veure com es produeix oli artesanalment.

La pujada fins al convent de la Mare de Déu d'Agres permetrà admirar les vistes magnífiques que des d'aquest punt es poden contemplar tant del nucli urbà com de la valleta que s'estén als seus peus. A més, la història de la troballa de la imatge es mostrarà als participants de la ruta mitjançant els taulellets dels segles XVII i XVIII presents al seu interior.

La gran quantitat de fonts repartides pels carrers de la població guiarà el retorn a l'indret d'eixida on esperaran les parades de la 3a Fira de l'oli que romandran obertes fins a les 14.00 h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona