Medi ambient

Es denuncien maniobres sobre la Planta de Brossa de Piedra Negra a Xixona

Esquerra Republicana denuncia interessos amagats del govern valencià i negociacions ocultes per a instal·lar una incineradora

Els últims moviments han fet saltar totes les alarmes i per això Esquerra Republicana de Xixona vol denunciar les maniobres ocultes tant del Govern Valencià del Partit Popular com de la Presidenta de la Diputació d'Alacant i del Consorci de la Zona XIV, Luisa Pastor.

Segons el dirigent republicà Joan de Déu Martines “el que està succeint amb la planta de Piedra Negra ens fa pensar que la Generalitat vol vendre el 51% de les accions que té Vaersa (empresa pública) i que no oblidem que dóna beneficis. Segurament l'altre soci, Cespa, es quedaria el 100% de les accions, i no descartem que altre empresari d'Alacant, Enrique Ortiz, que té molts negocis amb Cespa, també entre en l'operació.

Per a Esquerra Republicana és inadmissible que una planta que dóna guanys a la Generalitat es venga si no és per especular amb els seus “amiguitos del alma”.”

Així el portaveu d'Esquerra Republicana ha explicat que amb la no-elaboració i aprovació del projecte de gestió de Piedra Negra “el que volen és aprofitar i vendre la Planta amb un projecte que incloga la incineradora a Xixona, cosa que no podem acceptar de cap manera en un poble on la base de l'economia és el torró, el gelat i la salut amb la producció de procter and gamble”.

Per això la formació política denunciant demanarà als empresaris i, més en concret, al seu president; Jose Enrique Garrigós, que faça les gestions oportunes perquè açò no passe i que realitze públicament unes declaracions en contra de la incineradora.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona