Medi ambient

El Camp de Treball Internacional d'Ibi acull uns 28 voluntaris

Els treballs se centren a l'estació biológica Torretes

Un total de 28 voluntaris formaran part del Camp de Treball Internacional que es realitza en la localitat de la joguina des del 15 al 28 de juliol a l'estació biològica Torretes.

Els joves, 15 espanyols i 9 estrangers, tenen edats compreses entre els 18 i els 26 anys i procedeixen de diversos punts de la geografia espanyola com Saragossa, Sevilla, Madrid, Guadalajara, Logronyo, València, Salamanca i Osca, així com d'altres països com França, Itàlia, Rússia, Grècia i Turquia.

Aquest grup de joves ve a Ibi de manera voluntària, a través de l'IVAJ, per treballar pel medi ambient de la localitat i especialment per realitzar treballs de millora a l'estació biológica de Torretes.

Entre les actuacions a realitzar es troben la millora de camins i hàbitats, col·locació de cartelleria en diferents zones, recuperació d'hàbitats com la neteja de basses d'amfibis i diverses actuacions en les col·leccions del Jardí Botànic, tals com seleccionar i plantar bulbs, podar i eliminar males herbes i protecció de rosers.

Durant la seua estada a Ibi, el grup s'allotjarà al pavelló poliesportiu del col·legi Teixereta, i per les vesprades realitzaran diferents activitats d'oci per conèixer la localitat com visitar els diferents museus, veure les actuacions de balls típics que es realitzen a la nit, visitaran el casc antic i altres llocs emblemàtics de la vil·la joguetera.

L'alcalde Rafael Serralta els ha introduït en la història de la localitat, la seua tradició gelatera, el potencial industrial i entorn natural privilegiat, desitjant-los una feliç i agradable estada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona