Querella de la Fiscalia contra l'alcalde de Lliçà d'Amunt per la falta de col·lectors

La Fiscalia ha presentat una querella contra l'alcalde de Lliçà d'Amunt (Vallès Oriental), Ignasi Simón (PSC), i els regidors de Medi Ambient, Pere Grau, i d'Obres i Serveis, María Marcos, per un presumpte delicte contra el medi ambient. El fiscal els acusa de permetre l'abocament d'aigües residuals de la urbanització de Ca l'Artigues. En declaracions al diari El 9 Nou, Simón s'ha defensat i ha destacat que el consistori ja ha obert un concurs públic per adjudicar els treballs de millora.

Simón ha explicat que aquesta problemàtica es coneix des de fa 30 anys, i que quan l'actual equip de govern (PSC, CiU i PP) va arribar al poder van demanar a l'Agència Catalana de l'Aigua els estudis corresponents per solucionar-ho. En aquest sentit, aquest estiu es va licitar el projecte per construir un nou col·lector que connecti les cases amb la xarxa general i ja s'ha obert el concurs per adjudicar-lo.

D'altra banda, Simón ha justificat la querella per una denúncia que va interposar el president de l'Associació de Veïns de Ca l'Artigues i alhora exregidor d'ICV-EUiA, Antonio Manso, l'octubre del 2008. Segons Simón, Manso ja coneixia el projecte per fer un nou col·lector: «Si se sap des de fa 30 anys que hi ha el problema, per què no presentava la denúncia quan governaven els seus?», s'ha preguntat Simón a El 9 Nou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona