Sant Cebrià implantarà la recollida de matèria orgànica a mitjan novembre

Els ciutadans de Sant Cebrià de Vallalta hauran de començar a separar la matèria orgànica de la brossa perquè l'Ajuntament aplicarà la recollida selectiva d'aquesta fracció a partir del 16 de novembre. Des d'aquesta setmana i fins al 5 de novembre es du a terme a la població una campanya de conscienciació dels veïns per informar-los del nou sistema i assessorar-los. Segons han comunicat des del consistori, la nova recollida comportarà la ubicació de 280 contenidors de la fracció orgànica arreu de la població i s'establiran com a dies de recollida els dimarts, dijous i dissabtes. La recollida dels contenidors de resta serà els dilluns i els dimecres. D'altra banda, la mesura també s'aplicarà als comerços i als establiments de restauració, que en seran informats durant la campanya.

Aprofitant la posada en marxa de la recollida de la fracció orgànica, l'Ajuntament de Sant Cebrià també impulsa un projecte perquè els particulars puguin fer compost orgànic i perquè col·laborin més intensament en la gestió dels residus municipals. Els interessats s'hauran d'adreçar a les oficines del consistori, on se'ls informarà de quina manera poder afegir-se a la proposta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona