Infraestructures

Reñé inaugura la carretera de Llimiana

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, va inaugurar diumenge les obres de millora de la carretera LV-9121, que uneix el nucli de Llimiana amb la carretera C-13, després d'un any de la seva posada en funcionament. L'obra ha tingut un pressupost d'1.027.420 euros. Reñé va aprofitar la visita a la població per inaugurar i presenciar la Fira del Mostillo i Productes de Tardor de Llimiana.

L'alcalde de Llimiana, Josep Terré, i el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, van rebre Reñé al punt quilomètric 6,6 de l'LV-9121, on es va fer la inauguració. El batlle va demanar a Reñé la rehabilitació i millora de la totalitat de la via, de la qual diumenge es va inaugurar un tram d'uns 1.800 metres. L'actuació ha permès la correcció del traçat, ja que s'han eliminat revolts tancats en un tram sinuós de la carretera. Després de tallar la cinta inaugural, les autoritats es van desplaçar fins al consistori, on Reñé va signar en el llibre d'honor per posteriorment fer la visita inaugural a la Fira del Mostillo i Productes de Tardor de Llimiana.

Mil persones en la fira

Prop de mil persones van assistir a la Fira del Mostillo, que va incloure una trentena de parades artesanals i de productors locals. Paral·lelament també es va celebrar la Trobada de Forjadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia