Infraestructures i serveis

trànsit

Argentona eliminarà el seu darrer punt negre de circulació

La Diputació ja està fent l’estudi d’implantació d’una rotonda a la part nord

Hi ha hagut nombrosos accidents

Argentona eliminarà el seu darrer punt negre pel que fa a la circulació de vehicles rodats. Segons va confirmar l’Ajuntament, la Diputació ja està fent l’estudi per a la implantació d’una rotonda a la part nord del municipi.

Aquest giratori, que encara no té data de construcció, s’aixecaria en lloc d’una intersecció que hi ha ara a la carretera C-1415 i serviria per frenar l’elevat nombre d’accidents que es registren en aquest punt. A més, també possibilitaria la connexió entre el municipi i el polígon industrial nord, que es troben separats per la carretera. Tal com va explicar el regidor de Mobilitat i Projectes Estratègics, Pere Móra (ERC), “aquesta és una obra totalment necessària per la seguretat, tant pels vehicles com pels vianants”, i va assenyalar que també inclourà un pas per a vianants “que farà segur l’accés a peu cap al polígon industrial i cap a la riera”. Móra va afegir-hi que aquesta rotonda “és una demanda històrica” i es va mostrar satisfet que la Diputació finalment s’hagi posat a treballar perquè pugui ser una realitat. Aquest anunci arriba després que fa uns mesos s’enllestís un altre giratori en aquesta mateixa carretera, concretament a l’enllaç amb la via que puja fins a Òrrius. Allà la Diputació hi va aixecar un giratori que va substituir una intersecció força perillosa per als vehicles que s’incorporaven a la C-1415 venint des d’Òrrius. A més, la nova rotonda va servir per reduir la velocitat dels vehicles que passaven per aquest punt, que consistia en una recta llarga. L’obra també va possibilitar la integració de la parada de l’autobús i la connexió amb vorera cap al polígon industrial adjacent.

LA FRASE

Aquesta és una obra totalment necessària per a la seguretat, tant pels vehicles com pels vianants
Pere Móra
Regidor de Mobilitat i Projectes estratègics d’ARgentona

Continuació del carril bici del Cros

El regidor de Mobilitat també va anunciar que la Diputació donarà continuïtat al carril bici provinent de la carretera del Cros. Actualment, aquest acaba a l’entrada del municipi venint des de Mataró, però ara s’allargarà fins a la rotonda del Sant Crist, arribant a la zona esportiva, i fins a l’institut del municipi. Aquesta actuació també comportarà la millora de la parada d’autobús que hi ha a la rotonda d’entrada, just al costat d’on hi havia el Pi Gros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona