Èxit de la Setmana de les Zones Humides en el centre de la Marjal de Gandia

La vicepresidenta primera del Govern, María Teresa Fernández de la Vega, i la ministra de Medi Ambient, Medi Rural i Marino, Elena Espinosa, van inaugurar, el passat dia 1 de febrer, el Centre Espanyol de Zones Humides (CEHUM).

El centre, situat a l' Aula de la Natura junt a l'Ullal de l'Estany, naix amb la intenció de convertir-se en una referència a tot l'Estat.

Durant la primera setmana d'obertura, el CEHUM ha dut a terme una sèrie d'activitats amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de les Zones Humides. En concret, el passat dimarts 2 de febrer, alumnes del Col·legi Les Foies de Gandia van realitzar una plantació d'espècies típiques; posteriorment, es va procedir a una neteja dels ullals.

El dimecres 3 de febrer es va realitzar un taller d'introducció a l'anellament científic d'avifauna marjalera; a l'activitat es van sumar diversos alumnes d'educació secundaria dels centres d'ensenyament gandians així com altres persones interessades per conéixer el valor ornitològic de la marjal i les tècniques que s'utilizen per a l'estudi de les aus.

Per últim, el dijous 4 de febrer va tenir lloc una marató fotogràfica de la marjal; i també es va obrir la convocatòria del I Premi Nacional de Fotografia de Zones Humides.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.