Infraestructures

INFRAESTRUCTURES

Nadal s'ofereix per desencallar l'enllaç entre l'A-2 i l'AP-7

El conseller està disposat a acompanyar els alcaldes afectats a Madrid per a una reunió amb Blanco

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, es va mostrar ahir molt receptiu amb els representants dels vuit municipis afectats per l'aturada de les obres de l'enllaç entre l'A-2 i l'AP-7. En la reunió, va coincidir amb ells en el fet que la infraestructura és essencial per a la mobilitat i els interessos econòmics del país, i no només per la zona d'influència de la intersecció entre totes dues vies, que comprèn quatre municipis del Vallès Occidental i quatre del Baix Llobregat. Per aquest motiu es va oferir a organitzar-los una trobada amb el ministre José Blanco –de fet, ahir mateix ja hi va establir un primer contacte telefònic–, i es va comprometre a acompanyar-los a Madrid, per fermés força, si els seus compromisos no li ho impedeixen.

Nadal va palesar als sis alcaldes i als dos tinents d'alcalde que va rebre que “ell és el primer a reclamar que aquesta és una de les obres prioritàries”, segons van destacar fonts del seu departament. A més, tal com afegeix el tinent d'alcalde d'Ecologia Urbana i Mobilitat de Rubí, Manuel Velasco, “des de Madrid s'hauria de reconsiderar la paralització perquè ja només queda per executar el 35% de les obres”, ja que els fonaments del pont d'unió ja estan acabats.

Sobre la idea de Blanco de deixar d'invertir en autovies que vagin paral·leles a autopistes de pagament, Velasco –que va considerar la reunió “molt profitosa”– té clar que no és el cas: “L'enllaç no ha de restar volum de negoci al peatge de Martorell perquè el que ofereix és un trajecte complementari des de la zona de Lleida i el Bruc en direcció nord, cap a Granollers”.

LA FRASE

La reunió ha estat molt profitosa i de suport mutu perquè coincidim que és una obra de país
Manuel Velasco
TINENT D'ALCALDE D'ECOLOGIA URBANA I MOBILITAT DE RUBÍ


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona