Pla urgent d'obres per a millorar els carrers de La Canyada

L'Ajuntament de Paterna ha posat en marxa un pla urgent per tal de millorar els carrers de la barriada de La Canyada. Es tracta d'una actuació que suposa executar obres de reasfaltat urbà i adequació de voreres, neteja d'embornals, desbrossada de plantes, poda d'arbres, millorar de l'enllumenat i neteja de senyals i mobiliari urbà.

Per poder realitzar tot aquest planejament de millora, es troben treballant 42 persones, 31 de les quals han estat contractades entre les desocupades de la localitat. Del total de persones adreçades a realitzar aquestes tasques, 17 d'elles són les encarregades en exclusivitat de la zona de La Canyada, mentre la resta, atendran altres barriades del municipi.

La regidora d'Infraestructures, Imma Contelles, ha manifestat que el fet de començar per la zona de La Canyada no ha estat més que «atendre una barriada que ha estat abandonada des de fa dècades».

Dimecres al matí, l'alcalde de la vila, Lorenzo Agustí, ha visitat les diferents zones d'aquesta sector del municipi que són objectiu d'aquesta actuació especial i s'ha compromès públicament a realitzar visites periòdiques per les huit zones d'actuació en les que ha estat dividida La Canyada, a fi de fer-li el seguiment apropiat.

També ha manifestat públicament Lorenzo Agustí, que la ciutat es veurà clarament beneficiada amb posterior planejament similars que milloraran la qualitat de vida i l'aspecte urbà de totes i cadascuna de les barriades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.