Cubelles inaugura demà la remodelació dels jardins Gaudí i l'ampliació del clavegueram

La remodelació i millora dels jardins Gaudí i les obres d'ampliació del clavegueram, dues de les actuacions a Cubelles subvencionades amb el fons estatal d'inversió local (FEIL), s'inauguraran demà dissabte, a partir de les 18.30 h. En l'acte als jardins hi haurà animació per als nens i nenes que hi assisteixin, seguida d'una xocolatada infantil. Al mateix temps s'inaugurarà l'ampliació de la xarxa del clavegueram, unes obres executades per resoldre els problemes de capacitat del col·lector unitari que va per l'avinguda de la Riera, que no té prou capacitat per conduir les aigües fins a l'estació de bombament. L'actuació, executada per l'empresa Hidrocanal SL, també ha millorat la capacitat hidràulica, ha executat diverses connexions entre ambdues canonades per facilitar el manteniment i la reparació, i ha remodelat la zona d'accés al pont de la carretera, així com la rotonda situada al costat de l'accés de la via del tren.

Aprofitant les obres del clavegueram, l'Ajuntament ha decidit convertir un dels carrils entre la C-31 i l'avinguda Onze de Setembre en una rambla de vianants paral·lela a la riera del Foix com una de les millores incloses en el projecte. La remodelació de l'espai consisteix en l'eliminació d'un dels carrils de vehicles en aquest tram de la via.

La nova rambla està formada per una lloseta de formigó de color vermell terròs i disposa, a més d'un ampli espai per passejar, d'un carril bici que es pretén enllaçar amb el del nou pont sobre el riu i que arriba fins a l'institut de secundària.

En una segona fase l'Ajuntament té previst dotar aquest espai de mobiliari urbà i un nou enllumenat, ja que actualment la il·luminació està situada a l'altra vorera del carrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.