Infraestructures

La variant de Calldetenes s'endarrereix dos mesos

Les obres de la variant de Calldetenes que han de permetre de treure el trànsit del centre s'havien d'acabar el 24 d'abril, i la intenció era que la nova via entrés en funcionament aquest mes. Finalment, però la posada en funcionament s'endarrerirà a causa del procés administratiu i perquè falten els últims retocs en les obres: “L'empresa constructora s'ha passat del termini que es va dir. Sembla que tot estigui acabat, però perquè hi pugui circular el trànsit s'ha d'acabar alguna connexió en les rotondes, així com una part d'obres en el tram de Vic. Pel que fa a les administracions, primer la Generalitat ha de rebre l'obra acabada de la constructora i després aquesta l'ha de cedir a la Diputació. No és un tràmit que es faci d'un dia per l'altre”, diu l'alcalde Marc Verdaguer, que lamenta el retard: “És una obra molt esperada, però és important que entri en servei amb tot a punt.”

Explicació a Vic

Una de les parts on encara s'han de fer intervencions és a la zona de Sant Llàtzer, que és municipi de Vic. Avui a les vuit del vespre hi haurà una reunió al centre cívic de Can Pau Raba, en la qual s'explicarà als veïns de la zona l'afectació un cop s'obri la variant i també les últimes actuacions d'obres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia