Infraestructures i serveis

Municipal

serveis

Calldetenes vol treure més rendiment de la zona esportiva

Amb l'obertura del pavelló i l'ampliació de serveis, volen crear un carnet de soci per fer esport al poble

El 2017 és l'any en què Calldetenes ha d'acabar el pavelló municipal després de 10 anys d'obres i d'entrebancs, una instal·lació que obrirà la porta a diversos serveis relacionats amb l'esport i la salut al municipi però que, mal gestionat, pot ser un problema. Aprofitant la concentració de la zona esportiva –la piscina, el pavelló i el camp de futbol es troben de costat– i la voluntat de treure més rendiment de les instal·lacions, la regidoria d'esports de Calldetenes va presentar al ple la proposta per fer més eficients les instal·lacions esportives municipals, i es va aprovar. “Tindrem un pavelló sobredimensionat per a Calldetenes, per tant, cal treure el màxim profit d'aquesta instal·lació”, va explicar el regidor Sergi Velasco. L'estudi que s'ha fet proposa la creació d'un carnet de soci que ha de permetre tenir accés a alguns serveis municipals com poden ser el gimnàs, que es crearà al pavelló, d'una banda, i de l'altra, permetre gaudir de descomptes a l'hora d'inscriure's en entitats esportives de Calldetenes o de comprar l'abonament de la piscina per a l'estiu: “L'objectiu és que el pavelló sigui més rendible”, va explicar Velasco, tenint en compte que un pavelló té uns costos fixos tant si s'utilitza molt com poc. En aquest sentit, i en absència del regidor d'Hisenda, el regidor Abel Blancafort va explicar al ple: “Solen ser instal·lacions deficitàries però el marge pot variar molt si se'n fa un ús intensiu. És el que es vol aconseguir.”

Camí marcat

Des de l'alcaldia, Marc Verdaguer també va explicar que el referent que tenen en ment és l'Espai d'Aigua i Salut de Taradell, que van inaugurar fa gairebé dos anys: “Amb una instal·lació també molt gran, van implantar aquesta fórmula del carnet de soci i els ha funcionat.” La idea és començar la campanya de captació de socis uns mesos abans de la inauguració del pavelló, prevista per al final de l'any 2017, i que els avantatges i promocions entrin en vigor amb l'obertura de l'equipament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona