Infraestructures i serveis

Coronavirus

Deu biblioteques de Barcelona obriran a partir de dimarts

De moment només s’hi podrà anar, amb cita prèvia, per tornar o fer reserves de documents de cadascuna d’aquestes centres i no hi haurà servei de préstec interbibliotecari

La resta de biblioteques reobriran gradualment mesura que es condicionin les mesures de seguretat per a usuaris i treballadors

Les biblioteques de Barcelona arrencaran el seu desconfinament gradual a partir del proper dimarts .

Deu biblioteques de la ciutat obriran el 2 de juny un cop finalitzades les tasques de condicionament per garantir les mesures de seguretat a usuaris i treballadors. A partir d’aquesta data la resta de biblioteques obrirà gradualment a mesura que vagin desplegant les mesures sanitàries.

En aquest primer dia de reobertura només s’admetran retorns de documents a les bústies exteriors i no es podrà accedir a l’interior de la biblioteca, si bé es podran reservar cita prèvia per anar-los a recollir. Per anar a buscar-los caldrà rebre primer la confirmació que estan disponibles i de la cita prèvia. A l’exterior de l’edifici hi haurà personal que informarà als usuaris de les condicions d’accés per a la recollida de documents reservats en préstec a partir del dia 3 de juny, com l’obligació de dur mascareta i mantenir les distàncies de seguretat.

La recollida de documents reservats es farà en espais habilitats per a aquesta finalitat i no es podrà accedir a cap altre part de la biblioteca.

Els documents només es podran reservar les biblioteques que estiguin obertes i de moment no hi haurà servei de préstec interbibliotecari.

Les deu primeres biblioteques que obriran dimarts són la de Sant Pau-Santa Creu, a Ciutat Vella; la biblioteca Joan Miró i la de Sagrada Família-Josep M. Ainaud de Lasarte, a l’Eixample; la del Vapor Vell, a Sants; la biblioteca Montserrat Abelló de les Corts; la Jaume Fuster de Gràcia; la del Guinardó-Mercè Rodoreda, a Horta-Guinardó; la de Nou Barris; la biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra, a Sant Andreu i la de Poblenou-Manuel Arranz, a Sant Andreu.

Totes tindran el mateix horari d’obertura. De dilluns a dimecres ho faran a la tarda, de les 14.30 a 19.30 hores, i de dijous a dissabte al matí, de les 9.30 h a 14.00 hores.

L’Ajuntament recorda que per evitar desplaçaments innecessaris cal recordar que s’ha prorrogat els terminis de devolució dels préstecs anteriors al tancament fins al 31 de juliol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona