Serveis

La Generalitat activa dos nous centres emissors de la TDT a Sant Pere de Ribes

La secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament de Governació i Administracions Públiques ha activat dos centres emissors més de televisió digital terrestre, la TDT, a Sant Pere de Ribes, al sectors de Can Lloses i el Mas Albà, per donar cobertura als serveis disponibles de televisió digital terrestre. El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, ha afirmat que el seu departament «continua treballant per donar solucions específiques a aquells últims indrets de Catalunya en què encara no havia estat possible executar les actuacions previstes dins el pla Catalunya Connecta per motius diversos, com ara qüestions relacionades amb el temps o entrebancs tècnics i administratius que, afortunadament, es van solucionant».

El projecte TDT, inclòs en el pla Catalunya Connecta, té l'objectiu de fer arribar els serveis de televisió digital terrestre a totes les poblacions de més de 50 habitants, tot i que també inclou en la seva planificació els nuclis a partir de 10 habitants. Ara, la zona de Can Pere de la Plana és l'única que té cobertura parcial en la recepció de la TDT. La recepció de la banda ampla encara és parcial a Can Lloses, Can Pere de la Plana, el Mas Albà i Vallpineda.

Pel que fa a la cobertura de la telefonia mòbil en els sectors de Can Lloses i Can Pere de la Plana encara tenen dificultats per oferir el servei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona