Comencen les obres del pàrquing subterrani de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha començat els treballs per construir un aparcament subterrani de 250 places al solar de l'edifici de les Escoles Velles, un dels projectes més ambiciosos del govern local. L'empresa adjudicatària, Benito Arnó e Hijos, ha iniciat l'excavació del terreny. «Intentarem que l'obra cause les mínimes molèsties possibles als veïns», va dir l'alcalde de l'Ametlla, Andreu Martí, en referència al fet que l'excavació es farà amb una màquina que rasa el terra en lloc d'una picadora. Com a mesura de seguretat s'ha aixecat acta notarial de tots els edificis que envolten el solar on es farà l'aparcament i se'n farà una inspecció ocular mentre duren les obres. «Vam demanar a l'empresa adjudicatària que aixequés acta notarial de l'estat de les cases per prevenció i perquè, si hi ha un incident, cosa bastant improbable, algú se'n responsabilitzés», va manifestat Martí.

De moment ja s'han presentat 100 sol·licituds d'interessats per obtenir plaça al nou aparcament que es farà al centre urbà. L'Ajuntament hi invertirà 4,5 milions d'euros i les obres s'acabaran el 2010.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.