Serveis

maresme

La falta de diners obliga Premià de Mar a eliminar el bus nocturn

Els autobusos que des de fa dos anys uneixen Premià de Mar i Mataró les nits dels dissabtes ja no circularan més. El govern municipal de Premià de Mar va anunciar aquesta setmana l'eliminació de la línia, que en un principi es va pensar com una solució per a aquells joves del municipi que es traslladen a la zona d'oci de la capital de la comarca. Els trajectes que es van realitzar durant la nit i la matinada d'ahir dissabte van ser els últims d'aquest servei, que havia tingut una acceptació notable entre els joves del municipi. Cal recordar que Premià de Mar no disposa d'una zona d'oci nocturn pròpia i que aquesta línia de transport terrestre suposava una bona solució per als joves que no tenen vehicle propi.

Usuaris violents

El motiu del tancament és econòmic, segons apunten fonts municipals. L'empresa que gestiona la línia havia demanat a l'Ajuntament que sufragués un servei de seguretat privat després de diversos incidents. “No tenim diners per pagar aquesta vigilància”, destaca l'alcalde del municipi, Miquel Buch (CiU), que recorda que el servei era totalment gratuït per als usuaris. Aquests aldarulls s'havien repetit últimament, sense que es registrés cap agressió. A més, segons indica el consistori, la cancel·lació d'una subvenció supramunicipal per al bus nocturn ha acabat per condemnar el servei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona