Les obres a la línia Móra la Nova-Casp obliguen Adif a programar un servei alternatiu per carretera

Els usuaris de la línia ferroviària Saragossa-Casp-Móra la Nova-Barcelona seran traslladats en autobús entre les estacions de Móra la Nova i Casp a partir de demà i fins al 30 d'agost. L'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif) ha informat que demà té previst iniciar les obres de modernització de la línia ferroviària en el tram comprès entre les estacions de Faió i Riba-roja d'Ebre. Des de Barcelona fins a Móra la Nova, els usuaris podran viatjar en els trens de mitjana distància, però un cop a Móra, hi haurà un servei alternatiu per carretera per a les estacions d'Ascó, Flix, Riba-roja d'Ebre, Faió-la Pobla de Massaluca, Nonasp, Fabara, Valdepilas i Casp. El trajecte per carretera comportarà un increment del temps de viatge d'entre 30 i 60 minuts respecte al servei habitual en tren. A partir de Casp, el servei ferroviari es reprendrà fins a arribar a l'estació de Saragossa. A banda, Renfe i Adif reforçaran els equips d'atenció al client i de seguretat a les estacions afectades pels treballs.

Les obres, amb un pressupost de més de 252.000 euros, consisteixen en la renovació de 810 metres de via que discorren en túnel, mitjançant el muntatge d'un carril nou, travesses i subjeccions. Els treballs es desenvoluparan entre els dies 21 i 30 d'agost per mantenir en condicions òptimes l'estat de la via i la qualitat de la circulació, tot millorant l'eficàcia i les prestacions del servei. Els treballs formen part del programa de conservació i millora de la seguretat a la xarxa convencional de ferrocarril, inclòs en el fons especial de l'Estat per a l'estímul de l'economia i l'ocupació. A més, les obres s'enquadren en el pla global d'inversions d'Adif, que ha programat aquesta actuació durant l'estiu per «minimitzar» les afectacions en el servei ferroviari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona