La Generalitat solucionarà el dia 15 els problemes que té Santa Margarida i els Monjos amb la TDT

La secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació ha informat els Ajuntaments de Santa Margarida i els Monjos i Vilafranca del Penedès que el 15 de setembre, dimarts de la setmana que ve, se solucionaran els problemes de recepció del senyal de la televisió digital terrestre, la TDT, que té una part d'aquests municipis des del 23 d'abril passat, data en què es va posar en marxa el sistema. Segons es va explicar fa setmanes des de la Generalitat, l'origen de les dificultats de recepció està en les interferències mútues que provoquen els centres que hi ha a la muntanya del Montgròs, a Sant Pere de Ribes, i a la muntanya de Sant Pau, a Vilafranca del Penedès, i afecten el territori que hi havia a mig camí. Molts dels veïns que tenen problemes de recepció havien dirigit les seves antenes cap al Vendrell, on hi ha un altre centre emissor, tot i que el canvi tampoc no oferia una bona recepció. A la carta que la des de la Generalitat es va enviar a l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos fa dies, la secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació explicava que havia ordenat a l'empresa Abertis, encarregada de les emissions de la TDT, que modifiqués els aparells i que, en comptes d'un reemissor del senyal del Montgròs, s'instal·lés un emissor independent.

Abertis va inaugurar per Sant Jordi un “Gap Filler”, un reemissor que rebia la programació des del centre emissor del Montgròs i la reenviava als seus encontorns. Les dificultats van arribar, segons els tècnics consultats pel consistori de Santa Margarida i els Monjos, perquè aquests aparells remeten el senyal que els arriba a través de la mateixa freqüència i, per això, de vegades es produeixen problemes de col·lapse del senyal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona