Els veïns de Cunit podran apuntar-se a la nova piscina a partir de dilluns vinent

El proper dilluns 26 d'octubre s'obrirà de manera oficial el període d'inscripció per a la nova piscina municipal de Cunit, anomenada Aqua Cunit, i que està previst que s'inauguri el gener de l'any vinent.

Les persones interessades a convertir-se en usuàries d'aquest nou servei podran adreçar-se a les dependències del pavelló municipal on, a més, se'ls oferirà un descompte del 50% de la matrícula per a les primeres 500 persones. A banda d'això, les persones que estiguin empadronades a Cunit també gaudiran d'una reducció del 10% del preu de les quotes mensuals del servei.

Les instal·lacions inclouen dues piscines cobertes i una àrea de relaxació amb piscina d'hidromassatge, sauna i bany de vapor. A més, el complex també disposa de dues sales d'activitats dirigides, una sala de condicionament físic i un solàrium. Les obres de construcció de la piscina, que han tingut un cost de 5,9 milions d'euros, s'han allargat un any més del previst inicialment per l'executiu local.

El nombre d'abonaments que assumirà el nou complex serà d'un màxim de 2.500. Els usuaris adults hauran de pagar 36 euros al mes i una matrícula de 50,60 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona