Serveis

La segona jornada de vaga al metro registra una reducció del 35% en el volum d'usuaris

Finalitzen els serveis mínims de la franja d'hora punta de la tarda sense necessitat de regulacions del passatge

Una manifestació a l'estació d'Europa-Fira afecta el servei de FGC de la línia Llobregat-Anoia

La franja d'hora punta d'aquest dimecres a la tarda en la segona jornada de vaga al metro de Barcelona ha finalitzat sense que hagin calgut mesures de regulació dels fluxos de passatgers, segons ha informat Transports Metropolitans de Barcelona en un comunicat.

Segons TMB, l'única incidència destacable aquesta tarda ha estat una manifestació els participants de la qual han impedit la validació de bitllets en diverses estacions. Cap a dos quarts de vuit del vespre els manifestants han bloquejat les portes d'un tren a l'estació Fira de la línia 9 Sud durant alguns minuts. Mentrestant la circulació a la línia ha continuat en la modalitat de via única temporal.

En la nota, l'operador del metro precisa que fins a les set de la tarda la xarxa suburbana ha registrat unes 660.000 validacions, el que suposa una disminució de l'ordre del 35% respecte d'un dimecre laborable similar. Si es compara aquesta xifra amb la de dilluns, primer jornada de la vaga, hi ha un increment del 13% del nombre d'usuaris.

El servei s'ha prestat d'acord amb els serveis mínims establerts pel departament de Treball. Durant l'hora punta de la tarda els trens han circulat a intervals d'entre 6 i 8 minuts en línies convencionals i de 8-12 minuts a les línies automàtiques. A partir de les vuit del vespre han passat a ser de 9-11 minuts a les línies convencionals, de 16 minuts a la L9 Sud i de 24 a la L9 Nord i L10 (12 en el tram comú).

Afectacions a FGC

La manifestació de la plataforma Stop Pujades a l'estació Fira de la línia 9 Sud també ha afectat el servei dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de la línia Llobregat-Anoia, on els trens registren retards.

Els concentrats han reclamat tarifes més baixes del transport públic i han protestat pels abonaments gratuïts que gaudeixen alguns dels assistents al Mobile World Congress (MWC).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona