Infraestructures i serveis

Reclamen alternatives per a l’aeroport

La FOEG insisteix en la necessitat del baixador del TAV a Vilobí d’Onyar

La Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG) reclama que s’impulsi l’aeroport de Girona buscant “alternatives” a Ryanair i reclama al govern espanyol i a la Generalitat que tirin endavant el baixador del TAV per fer la infraestructura “més atractiva”. El vicepresident de la FOEG, Miquel Gotanegra, creu que cal “aprendre la lliçó” perquè “durant molts anys hem tingut un aeroport amb pràcticament un sol proveïdor de vols”. I creu que la connexió amb l’alta velocitat seria bona per a Catalunya i també “per al sud de l’Estat francès”.

Amb l’objectiu d’abordar aquesta situació, el Grup d’Impuls per Girona (GiG), que aplega les Cambres de Comerç de Girona, Palamós i Sant Feliu de Guíxols, les patronals FOEG i Pimec, i el Fòrum Carlemany, té prevista una reunió dijous amb la direcció de l’aeroport per “saber totes les possibilitats que té i treballar de manera intensa per rellançar-lo”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia