Administracions

Al·legacions al camí de ronda de Palamós

Salvem la Pineda d’en Gori lamenta que el projecte s’hagi fet sense participació

L’Associació Salvem la Pineda d’en Gori, en col·laboració amb arquitectes, ambientòlegs, SOS Costa Brava i Depana, ha presentat al·legacions en contra del projecte del camí de ronda de Palamós i el projecte d’extracció de flora exòtica invasora, aprovats inicialment per l’Ajuntament. Les al·legacions es presenten pel “greu impacte irreversible que els dos projectes tindran sobre el paisatge del litoral de Palamós, el medi ambient i, especialment, sobre el bé cultural d’interès nacional (BCIN) de cala s’Alguer i el seu entorn protegit, que és la pineda d’en Gori”.

L’objectiu de l’associació és aturar els dos projectes per modificar les parts més polèmiques que “malmeten l’entorn de la cala s’Alguer, la pineda d’en Gori i el cap Gros, que tindrien uns resultats excessivament intervencionistes, en un entorn natural i patrimonial protegit de la platja de Castell i cala s’Alguer”.

A més, l’associació no entén com és que “l’Ajuntament no ha previst, abans de l’aprovació inicial, i més tenint en compte que s’és davant d’un projecte públic tant important com aquest, que definirà la cara marítima del municipi, cap sistema de participació actiu per part d’associacions, veïns i experts que haurien enriquit el projecte i l’haurien fet més respectuós amb l’entorn, com havia promès l’alcalde”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia