Administracions

Palamós reforça la seva aposta per l’esport

Diverses iniciatives, com ara la publicació d’una revista anual, volen ser una eina

L’Ajuntament de Palamós vol apostar fort per l’esport, i per això, a banda del projecte de construir un segon pavelló, que se sumaria al que hi ha a Sant Joan, més la Nau dels Cinquanta Metres, impulsa diverses iniciatives. Una d’aquestes és la publicació, un cop l’any, d’una revista amb la qual l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Palamós vol continuar potenciant aquesta eina, que edita fa més de vint anys, per poder continuar treballant per fer ressò de tota l’activitat esportiva que es genera al municipi i de la feina que fan les entitats i els esportistes locals. Ara bé, amb una nova maquetació i nous continguts. En total, de la nova edició de la publicació, Palamós Esportiu, se n’ha fet una tirada de 2.000 exemplars. La revista ja es pot trobar de manera totalment gratuïta a les dependències municipals, als gimnasos de Palamós i també s’ha fet arribar a totes les entitats esportives locals.

Els continguts de la nova revista es complementaran amb el calendari complet d’activitats d’esport, la relació d’entitats esportives de Palamós, així com de les instal·lacions esportives del municipi. El cost de la nova publicació se sufragarà mitjançant els espais publicitaris que s’hi inclouen i amb una aportació municipal de 800 euros.

L’objectiu de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Palamós és que, de cara al proper número de la revista, el cost global de l’edició ja sigui finançat totalment per la publicitat dels patrocinadors que hi participin.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia