Administracions

Vicealcaldia del PSC i quatre tinències al nou cartipàs calongí

L’alcalde es reserva Urbanisme i atorga a Prades (PSC) un lloc preeminent

La reforma del Mas Pere tindrà àrea pròpia

L’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler (JxCat), ja ha signat el decret de repartiment del nou cartipàs, arran de la moció de censura amb què va recuperar el càrrec el dia 1 passat. Entre les novetats, destaca la creació de la figura del vicealcalde, que recaurà en el primer tinent d’alcalde, Arturo Prades (PSC), amb les competències d’Hisenda, Promoció Econòmica, Contractació i Habitatge.

A banda, hi haurà quatre tinències d’alcaldia més, de les quals els socis de govern assumiran la quarta –per a Alberto Mas (PP), amb Seguretat Ciutadana, promoció del Parc d’Activitats Econòmiques i també nou comissionat per a urbanitzacions– i la cinquena, per a Norbert Botella –encara adscrit a Republicans, que durà Medi Ambient, Cultura i Ensenyament.

El Mas Pere, competència

Les dues tinències d’alcaldia restants recauen en dos edils de JxCat: Joan Caner, segon tinent d’alcalde, gestionarà les àrees de Turisme, Platges, Pagesia i promoció del vi de Calonge, i Albert Ros, tercer tinent d’alcalde, serà responsable de Salut, Mobilitat, però també de les obres de la urbanització del Mas Pere, una nova competència amb l’objectiu d’impulsar i portar a terme el projecte.

L’alcalde Soler diu que és “un govern pensat per gestionar el municipi de manera eficaç i eficient, que combina experiència i renovació”. Sosté que “des del primer dia s’ha començat a treballar” i que “ja es noten els resultats”. Entre els reptes, no amaga el de “fer front a la crisi econòmica provocada per la Covid-19”. Els protocols d’actuació els centralitzarà Ros, mentre que l’alcalde es reserva Urbanisme, Patrimoni, la Unitat de TIC i Gestió Territorial, Atenció Ciutadana i Projectes Estratègics.

Tanquen el cartipàs els altres tres edils: Mercè Orduña portarà Serveis Socials, Recursos Humans i Participació Ciutadana; Marta Geli, Joventut, Gent Gran, Igualtat i Festes, i Sergi Orduña assumeix Esports i Espai Públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia