Medi ambient

Dues dones, ferides lleus per la caiguda d’un arbre pel vent al centre de Badalona

Els Bombers han rebut 125 avisos per la ventada, que ha superat els 80 km/h a moltes comarques

Dues dones de 38 i 56 anys han quedat ferides lleus aquest dilluns al migdia per la caiguda d’un arbre al centre de Badalona, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L’avís de la incidència s’ha rebut a les 13.13 hores a l’avinguda d’en Caritg, a tocar de l’Escola Pública Joan Miró. La forta ventada ha tombat un arbre i aquest ha impactat contra les dues dones, que han patit diversos cops al cap i a l’espatlla. Una dotació de Bombers s’ha desplaçat al lloc i les afectades han estat ateses pel SEM, que les ha traslladat a Can Ruti.

Els Bombers ja acumulen un total de 125 avisos pel vendaval, que ha superat els 80 km/h a moltes comarques de Catalunya, especialment al Camp de Tarragona, Penedès i l’àmbit metropolità.

Destaquen registres com els 108 km/h de l’Albiol, els 97,2 km/h de Font-rubí, els 93,6 km/h d’Anglès, els 90 km/h del Vendrell, els 87,1 km/h de Vila-rodona, els 83,2 km/h dels Hostalets de Pierola, els 79,9 km/h de Terrassa o els 77,8 km/h al barri del Raval de Barcelona, segons les estacions automàtiques del Meteocat i Meteoclimatic.

La majoria dels 125 serveis de Bombers han estat per retirar arbres i branques caigudes, i altres elements de la via pública com plaques, cartells o tendals. La regió metropolitana nord –amb 54 avisos– ha estat l’origen de quasi la meitat dels avisos pel vent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia