Administracions

Calonge reforça el sistema porta a porta un 10%

La recollida ja arriba a 6.000 habitatges amb una població de 7.000 censats

La implantació del sistema de recollida de residus porta a porta ha permès a l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni incrementar un 9,57% la recollida selectiva durant el 2020. El sistema de recollida porta a porta arriba a 6.000 habitatges, amb una població censada de gairebé 7.000 persones.

Aquestes dades suposen un increment significatiu respecte a les dades del 2019, quan es va començar a desplegar el sistema de recollida porta a porta, i confirmen la tendència a l’alça en la recollida selectiva. En detall, les dades de recollida selectiva tenen un impacte important en la recollida de restes vegetals, que creix un 36%, la matèria orgànica, amb un increment d’un 29%, i en els envasos, que augmenten gairebé un 10%. El cartró i el vidre gairebé es mantenen igual. L’increment de la recollida selectiva té també com a conseqüència positiva la disminució de la fracció de rebuig, que baixa un 27%. L’increment de la recollida selectiva és una conseqüència directa del desplegament del sistema de recollida a bona part del municipi de Calonge i Sant Antoni. Aquest desplegament va acabar la tardor de l’any passat, i s’aplica a totes les urbanitzacions del municipi, excepte Mas Pere, i al nucli de Sant Anton.

Per altra banda, el servei de recollida de residus també ha incorporat un canal de comunicació directe per dubtes, consultes i incidències en el servei, a través d’un mail ([email protected]) i un canal de Whatsapp (697 947 506).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia