Administracions

Superàvit de 2,3 milions a Calonge del 2020

Una part important es destinarà el 2021 a fer front a la crisi per la Covid-19

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha tancat l’exercici pressupostari 2020 amb un superàvit de 2.376.961euros. D’aquest import total, 1.570.000 s’incorporen al pressupost de 2021 per a despeses generals en diferents projectes, actuacions i ajudes, entre les quals destaquen les vinculades a finançar el pla de xoc Covid-19. L’Ajuntament destinarà una part significativa a finançar iniciatives per reactivar l’economia i per ajuts a persones que s’han vist perjudicades per la crisi sanitària.

En concret, gairebé 500.000 euros del superàvit es destinaran a aquestes iniciatives, entre les quals destaquen els ajuts a comerços, microempreses i autònoms per a la reactivació econòmica (200.000), els ajuts al pagament del lloguer i la hipoteca (100.00), les iniciatives vinculades a la promoció del municipi i la reactivació turística (87.000), i els ajuts per cobrir despeses de l’àmbit familiar (30.000).A banda de les accions vinculades a la crisi provocada per la Covid19, del romanent de tresoreria que s’incorpora al pressupost 2021 també destaquen les actuacions vinculades a la millora i manteniment de la via pública (307.000), la contractació de temporal de personal d’agents cívics i controladors d’espais per la temporada d’estiu i la contractació de personal de reforç per la millora de la via pública (160.000), la creació d’una plataforma smart city de gestió del big data (100.000), la millora de les zones de contenidors de recollida d’escombraries i la instal·lació de càmeres de vigilància en aquests espais (100.000) o la inversió en la construcció de la via verda que unirà Sant Antoni amb Platja d’Aro (55.000).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona