L'Ajuntament de Sant Pere de Ribes demanarà a la Generalitat un control de les antenes de telefonia

El govern de Sant Pere de Ribes demanarà a la Generalitat que controli el funcionament de les antenes de telefonia mòbil del municipi, segons va anunciar l'alcalde, Josep Antoni Blanco, en el ple de dimarts. L'alcalde va respondre així les preguntes dels grups municipals de CiU-Via i UM9, que van preguntar a l'equip de govern pel conflicte generat per la instal·lació d'antenes amb ciutadans de les Roquetes.

Els veïns reclamen que les antenes de telefonia es traslladin fora del nucli urbà; el govern municipal (el PSC, ICV i ERC), però, manté que les dues antenes dels carrers Velázquez i Cid Campeador de les Roquetes, que ara funcionen sense llicència, es ressituaran a l'edifici institucional de la Vinya d'en Petaca, en ple nucli urbà; de fet, l'edifici és un dels punts inclosos en el pla especial elaborat per l'Ajuntament sobre l'emplaçament de les antenes de telefonia mòbil. Una desena de veïns van assistir al ple amb pancartes per demanar el trasllat de les antenes per motius de salut. El regidor d'UM9 Joan Garriga va proposar la creació d'una comissió per «arribar a un cert consens».

S'aprova la sala cultural

El PSC, el PP, ICV i ERC van aprovar definitivament el projecte de sala polivalent cultural de les Roquetes, pressupostat en 5,3 milions d'euros. L'Ajuntament ha desestimat l'al·legació presentada per CiU-Via en què es proposava una rebaixa en el cost de l'edifici d'1,2 milions. L'eliminació d'espais proposada pel grup no permetria fer les funcions previstes a l'equipament, segons l'equip de govern. En el ple, el nou regidor de CiU-Via en substitució de Joan Sentís, Albert Bernadas Escartín, va prendre possessió del càrrec.

D'altra banda, tots els grups municipals van donar suport a l'aprovació de la contractació de les obres de la tercera fase de la rambla del Garraf.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.