Urbanisme

Infraestructures

Pineda confia que passat el mal temps comenci l'obra

L'Ajuntament compta que d'aquí a quinze dies Costes faci l'espigó que protegirà el futur passeig

Encara està valorant quants diners li costarà el nou tram

Aquest segon temporal no ha ocasionat més desperfectes al malmès passeig de Pineda de Mar. A la zona més afectada, on l'onatge va descalçar fa unes setmanes un tram del passeig a tocar de la via del tren, no s'hi ha fet encara cap actuació. L'Ajuntament dona per fet que els treballs que ha de fer Costes començaran d'aquí a deu o quinze dies. La regidora de Comunicació, Sílvia Biosca (PSC), assegura que els tècnics estan acabant de coordinar els treballs que permetran construir una escullera que faci de barrera i protegeixi de l'onatge el futur passeig que s'haurà de refer en aquest tram. “Amb el temporal que tenim ara no podran entrar les màquines. Haurem d'esperar que el mar es calmi les properes setmanes”, afirma la regidora. El Consell de Ministres va destinar un milió d'euros per a aquesta actuació d'urgència al passeig. Amb aquesta obra estructural per protegir i reomplir el passeig de sorra, es podrà fer després la reconstrucció del passeig, a càrrec de l'Ajuntament.

“La idea és que comencin ràpidament per tenir la part més grossa feta abans de Setmana Santa”, confia Biosca. A hores d'ara l'Ajuntament encara està acabant de valorar el cost que li pot representar la reconstrucció del passeig que ja va assumir al seu dia. “Hi ha una llista llarga de fanals, mobiliari i serveis que s'hauran de refer”, afirma la regidora.

El temporal que afecta des de diumenge va impactar amb més força en el sector del passeig comprès entre la Confraria de Pescadors i la platja de la Riera, però no va causar destrosses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia