Les obres del carrer Comerç de Ribes no acabaran per Nadal

Les obres per crear la nova zona de vianants dels carrers Nou i Comerç de Ribes s'aturaran del 5 de desembre al 10 de gener per interferir el mínim possible en el desenvolupament de la campanya de Nadal dels establiments comercials de la zona i minimitzar les molèsties als usuaris d'aquests carrers. Segons l'Ajuntament, així s'ha decidit en el si de la darrera comissió de seguiment de les obres en veure que el seu ritme no era el previst inicialment.

En aquests moments, l'execució de les obres per part de l'empresa adjudicatària encarregada de portar-les a terme està experimentant un endarreriment de gairebé un mes i, en vista de la proximitat de la campanya comercial de les festes de Nadal i Reis, s'ha acordat entre l'Ajuntament, l'empresa constructora i representants comercials i veïnals aquesta aturada temporal.

Un cop es reprenguin, amb el nou calendari previst, el projecte es podria acabar a finals del mes de febrer. Abans de l'aturada, però, es condicionarà la zona provisionalment perquè disposi d'unes garanties de seguretat i no es dificulti el pas dels vianants a la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona