Palau-solità completarà aquest any la primera fase de l'ordenació del Centre

Els carrers Anselm Clavé, Estació, la plaça de la Vila i un tram del Camí Reial –entre el passeig de la Carrerada i el carrer Barcelona– seran d'accés exclusiu per a vianants a final d'aquest 2010. L'Ajuntament tirarà endavant en els pròxims mesos la primera fase del pla per crear una zona de vianants al Centre, a l'entorn de la Casa de la Vila, on només podran accedir els vehicles dels veïns i de càrrega.

«És un dels projectes centrals del mandat», ha assenyalat el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Josep Maria Serravinyals. El pressupost total de la primera fase supera els 1,15 milions, amb subvencions de fons europeus, la Diputació i el PUOSC de la Generalitat. Les obres, que haurien de dinamitzar l'activitat comercial un cop finalitzin, preveuen la substitució del clavegueram i les xarxes de serveis, que daten encara del franquisme. El 2011, el govern local espera aconseguir un milió més d'euros de subvencions per iniciar la segona fase del pla, al tram inicial del passeig de la Carrerada.

Estalvi en comunicacions

Recentment, el consorci Localret, del qual és part l'Ajuntament de Palau-solità, ha adjudicat el contracte de compra agregada dels serveis de telecomunicacions als dos Vallès, que s'ha fet en tres lots diferents. El primer correspon a la telefonia fixa, adjudicat a Telefónica amb un descompte del 52% respecte als preus de la facturació actual; el segon, de telefonia mòbil, s'ha adjudicat a Vodafone amb un estalvi del 69%, i el tercer lot, del servei de dades i internet, s'ha confiat a Telefónica, amb un una reducció de costos del 34%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.