Sant Quirze demana a la delegada de la Generalitat a Barcelona el soterrament de les línies d'alta tensió

L'alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Montserrat Mundi, i el primer tinent d'alcalde, Antoni Rebolleda, van aprofitar la recent visita de la delegada territorial de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Carme Sanmiguel, per reivindicar el soterrament de les línies d'alta tensió que passen pel centre del municipi i el travessen.

Tots tres van visitar els carrers afectats per aquesta problemàtica històrica i també van poder veure els cartells dels veïns que se'n fan ressò des de fa temps. Sanmiguel va afirmar que havia pres consciència de l'assumpte i va dir que espera poder ajudar el consistori a fer que les línies elèctriques puguin desaparèixer del paisatge urbà al més aviat possible.

Els representants del consistori també van manifestar a la delegada que estan en contacte permanent amb la direcció general de l'Energia i amb Fecsa-Endesa per dur a terme el projecte amb la màxima celeritat.

En el marc d'aquesta trobada oficial, Sanmiguel, Mundi i Rebolleda també van fer una visita a les instal·lacions de l'escola bressol municipal El Patufet, com a equipament significatiu del model educatiu de Sant Quirze del Vallès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona