Urbanisme

vallès occidental

Sant Cugat s'oposa a un vial que creuï Valldoreix

L'Ajuntament de Sant Cugat està redactant la documentació necessària per desprogramar un vial de 4,5 quilòmetres que està planificat des del 1976 en el pla general metropolità (PGM) que ha de servir per enllaçar les autopistes AP-7, a l'alçada de Mas Gener, i l'E-9, en aquest cas al tram de La Floresta. Aquesta és una iniciativa que s'inclou en l'operació que el consistori ja va anunciar l'octubre passat, en col·laboració amb els ajuntaments de Cerdanyola del Vallès i Molins de Rei, per deixar sense efecte el planejament del Vial de Cornisa, també inclòs en el PGM, una carretera de quatre carrils que ha de creuar la serra de Collserola.

El consistori s'oposa al vial d'enllaç perquè, tal com està planificat, entenen que “parteix per la meitat” el territori de Valldoreix i produeix un gran impacte paisatgístic quan ja hi ha connexions viàries alternatives. Per aquest motiu conjuntament amb l'EMD de Valldoreix, s'està redactant la documentació necessària per desprogramar-lo, una iniciativa que es podria aprovar en el ple de l'octubre del 2012, segons va explicar el regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona