Urbanisme

Esquerra Republicana de Xixona es felicita per les obres del riu Coscó

La formació independentista acull de bon grat l'inici de les obres de condicionament dels accessos en la segona fase de millora

El portaveu adjunt d'Esquerra Republicana de Xixona, Mario Carbonell, ha declarat “aquest projecte, imprescindible per a Xixona, és una realitat gràcies a les negociacions d'Esquerra Republicana. En aquesta ocasió es tracta d'unes inversions aconseguides dels pressupostos generals de l'Estat del 2010 gràcies a una esmena presentada per Esquerra Republicana”.

Segons Carbonell “la primer fase de l'habilitació del Riu Coscó ha sigut tot un èxit i ha tingut una molt bona acollida per la ciutadania. Hem de recordar que els diners d'aquesta obra també els va aconseguir Esquerra Republicana el 2007. Aquest lloc s'ha convertit en una zona per poder fer esport i poder relaxar-se així com un canvi en el model urbanístic de Xixona, on sempre s'ha donat l'esquena al riu”.

Finalment el dirigent republicà ha conclòs “que aquest projecte no es pot detindre, hem d'aconseguir més diners per les següents fases i mantindré i millorar el que ja s'ha arreglat. Esquerra farà tota la força possible tant en Xixona com en València i en Madrid, tal com ja hem demostrat, perquè açò es faça realitat. A més, sol·licitem que la resta de partits xixonencs també ho facen. A Esquerra el que ens interessa és que es traguen diners per a Xixona, no qui aconsegueix els diners. Altres partits volen posar-se les medalles sense haver demanat aquests diners”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona