Les tres actuacions previstes del FEIL a Polinyà ja estan en marxa

L'Ajuntament de Polinyà ja ha iniciat les tres actuacions previstes amb el milió 257 mil euros que finança el fons estatal d'inversió local (FEIL). La primera és la supressió de les barreres arquitectòniques, un pla d'accessibilitat que vol adaptar totes les voreres del nucli urbà a les persones amb mobilitat reduïda. Actualment és el torn de l'àmbit dels carrers Ramoneda i Pirineus, mentre que ja han finalitzat les obres de l'entorn dels carrers Alps, Aneto, Montblanc, Puigmal i Onze de Setembre; les de l'àmbit dels carrers Palau de Plegamans i Tarongers.

D'altra banda, la millora del primer tram del camí de Can Serra permetrà connectar aquest barri amb la carretera de Sentmenat. Per aquest motiu es dotarà el camí de punts d'il·luminació pública i de pavimentació tova amb base de sorra en tota l'amplada del camí.

Finalment, també ha començat la renovació del clavegueram dels carrers Sert, Joan Miró i la carretera de Sentmenat. En aquests moments, la capacitat hidràulica d'aquests trams és inferior a la requerida i s'està substituint la xarxa per una altra de diàmetre superior.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona