Urbanisme

Una urbanització de Llíria atrapada per aigües fecals

Els veïns d'Edeta empantanats des de fa dos anys per aquesta situació

La quasi totalitat de veïns de la urbanització Edeta d'aquesta localitat del Camp de Túria, porten dos anys empantanats en una obra que havia d'haver estat resolta en tan sols 12 mesos i que encara ara no s¡hi veu el remat.

Aquesta obra d'urbanització que se suposava que anava a millorar la qualitat de vida del veïnat, no els ha provocat més que maldecaps que no ha sabut resoldre l'Ajuntament ni els representants de l'agent urbanitzador, l'empresa Cobra.

Amb motiu de les pluges viscudes durant aquest darrers dies, han hagut parcel·les negades per fang i aigües fecals, que han vessat el col·lector de pluvials.

S'ha observat com el recentment estrenat pou de recollida de pluvials, en compte d'absorbir l'aigua de pluja caiguda, abocada cap al carrer les aigües fecals procedents del col·lector general provinent des de la urbanització Xelardo.

Però el que resulta més nafrant per al veïnat de la urbanització Edeta és el fet que han contribuït amb 2.000 euros per domicili per tal de resoldre el problema i, aquesta és l'hora que molt d'ells han hagut d'agenciar-se una bomba d'aigua per poder evacuar la que es cola dins de les propietats.

Hi ha persones majors que, després de les hipotètiques millores realitzades, s'han topetat amb un esglaó de més de 40 centímetres a la porta de sa casa que els barra el pas.

L'Ajuntament ha manifestat que es tracta, en molts dels casos plantejats, d'una errada de topografia, del que ara mateix ningú no es responsabilitza de donar-li solució.

Edeta es troba encara en procés d'obtenir la cota final i el veïnat s'ensuma que per obtenir la taxació final hauran d'abonar no menys de 3.000 euros per parcel·la.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona