Urbanisme

Els discapacitats valencians prendran els carrers de Quart de Poblet

La concentració reivindicarà una mobilitat sostenible el dimecres 25 de setembre

Es tracta d'una de les accions concretes que ha posat en marxa la Federació d'Associacions de Persones Discapacitades, el Patronat Intermunicipal Francisco Esteve, l'associació Aktua i l'Ajuntament de Quart de Poblet, mitjançant la qual, les persones amb discapacitat s'han convertit en voluntàries mediambientals.

El lema d'aquesta acció s'engloba sota l'eslògan "l'espai urbà és de tots compartix-lo” i reivindica el protagonisme dels vianants en el disseny de la mobilitat urbana sostenible.

L'acció que tindrà lloc dimecres 25 de setembre a partir d eles 10 del matí, vol subratllar les necessitats d'algunes persones amb dificultats de mobilitat i que no sempre són tingudes en compte.

La concentració tindrà lloc al carrer Pare Jesús Fernández, un espai preparat perquè els voluntaris puguen informar el veïnat de la vila de la necessitat de fer més saludable i sostenible l'àrea urbana, amb un model de mobilitat en què hi participen vianants, ciclistes i conductors de vehicles.

En acabant aquesta acció conscienciadora, hi haurà altres punts d'atenció sobre la gestió dels residus, la preservació dels espais naturals, l'ús responsable de l'aigua, en actuacions posteriors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona