Necrològiques

COMUNICACIÓ

Mor el periodista esportiu Pepe Domingo Castaño

El periodista esportiu Pepe Domingo Castaño (Lestrove, la Corunya, 1942) ha mort aquesta matinada a Madrid als 80 anys. Ho ha comunicat a les xarxes socials el programa Tiempo de Juego, de la cadena Cope, del qual era presentador. “En Pepe se n’ha anat de manera sobtada, envoltat dels seus”, ha informat el programa de ràdio. Pepe Domingo Castaño s’havia convertit en una icona de la ràdio esportiva espanyola. Nascut a Lestrove, se’n va anar a Madrid el 1966 i va començar a treballar a Radio Centro el 1969. El 1971 va guanyar un premi a la oopularitat del diari Pueblo i el 1973 va entrar a Ràdio Madrid, de la cadena SER, on el 1988 va entrar a formar part dels equips de Carrusel Deportivo i El Larguero. El 2010, juntament amb la pràctica totalitat de la redacció d’esports, va abandonar la Ser i se’n va anar a la Cope. S’havia fet molt popular la frase amb què arrencava –“¡Hola, hola! Aquí comienza...”– i la seva manera d’introduir la publicitat en ple programa.

També va fer televisió, amb el programa 300 Millones de TVE (entre 1979 i 1982), i el concurs Número Uno a Telecinco (el 1995). Castaño va ser també cantant, va gravar diversos discos i va aconseguir un Disc d’Or a Mèxic el 1979.

Diversos esportistes i noms propis de la comunicació han tingut paraules de record cap a Pepe Domingo Castaño a les xarxes socials. Fins i tot n’ha parlat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia