Comunicació

el punt avui tv

l’actualitat de la setmana en anglès

Última tertúlia abans de l’1-O

Matthew Tree, Tim Parfitt, Roger Evans i Marc Reklau protagonitzen el debat de l’espai ’Our Finest Hour’

Us oferim el resum i el vídeo de ’L’Hora d’Anglès’ d’aquest dijous

  • VÍDEO: Vídeo de l'espai 'Our Finest Hour' d'aquest dijous, a 'L'Hora d'Anglès'. El Punt Avui TV

Matthew Tree, Tim Parfitt, Roger Evans i Marc Reklau han protagonitzat la darrera tertúlia de l’espai Our Finest Hour abans de l’1-O.

Una última setmana carregada d’actualitat. Rajoy i Trump s’han reunit, i de la trobada, n’ha sorgit una declaració que qualifiquen de “poc contundent” i “poc encertada”.

La Fiscalia i el Tribunal Superior de Justícia (TSJC) han ordenat precintar col·legis; al port de Barcelona hi ha dos creuers plens de policia; agents d’arreu d’Espanya arriben, animats per crits que diuen “¡A por ellos!”, per frenar la votació; grans figures internacionals es posicionen; i els catalans no perden l’enginy ni les ganes.

Des d’Espanya s’assegura que el referèndum ja ha estat desactivat logísticament, però les accions que duen a terme posen en entredit l’afirmació. I a Catalunya es té clar que l’1-O serà quelcom transcendental en tots els sentits; vagi com vagi la votació.

Recupera l’anàlisi i opinions de la tertúlia que s’ha emès aquest dijous al programa L’Hora d’Anglès El Punt Avui Televisió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]