L'ajuntament d'Albal informa als majors sobre la televisió digital

L'ajuntament informarà els majors, el 8 i el 14 de març, de la implantació definitiva de la TDT i tramitarà l'entrega de receptors a persones dependents, discapacitades i majors de 80 anys que visquen soles, a través del departament de Seveis Socials, prèvia petició de cita per telèfon.

La campanya s'ha iniciat ja amb la distribució de fullets i cartells, amb la col·laboració del Ministeri d'Indústria i mitjançant el Pla Avança2 i el Pla E del Govern d'Espanya, a fi de facilitar a les persones majors l'adaptació al nou sistema de recepció de les emissions de televisió.

El dilluns 8 de març, un vehicle caravana s'instal·larà en el mercat ambulant de la població i el diumenge 14 de març ho farà en la Plaça del Jardí, per a informar totes les persones majors de la població que abans del 3 d'abril del 2010 es produirà l'anomenada «apagada analògica» de la televisió, de manera que les emissions de tots els canals passaran a ser digitals, amb la qual cosa, per a seguir veient, s'ha de disposar d'un receptor extern que descodifica el senyal de TDT.

Alguns canals passaran ja a l'emissió digital a partir del 10 de març. No cal canviar de televisor, només cal instal·lar el receptor, que alguns televisors moderns porten ja integrat, i tampoc cal canviar normalment l'antena ni modificar-la si és individual, llevat que siga molt antiga. En les col·lectives cal realitzar una adaptació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.