Comunicació

Radio Benabarre celebra els 20 anys d'emissions

Radio Benabarre, l'emissora més petita de l'Estat, ha arribat als vint anys d'emissions i ho ha celebrat aquest cap de setmana amb diversos actes. L'acte més multitudinari va tenir lloc dissabte al pavelló de Benavarri. S'hi van reunir més de quatre-centes persones, entre les quals hi havia el president del govern d'Aragó, Marcel·lí Iglesias, i José Luis Brualla, fundador de l'emissora.

Radio Benabarre va començar a funcionar el 1990 com a emissora municipal i des de ja fa onze anys és una ràdio comercial vinculada a Cadena Dial-SER. L'emissora ha destacat per les retransmissions d'actes importants tant de l'Estat com d'Europa, com ara sessions del Parlament Europeu, actes del Vaticà o partits de futbol internacionals. També ha entrevistat en directe líders polítics com l'expresident argentí Raúl Alfonsín, i els expresidents del govern de l'Estat espanyol Felipe González i José María Aznar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.