cultura

novel·la

novetat editorial

Josep Torrent presenta ‘996' a Bellcaire

El nou treball de l'escriptor de Bellcaire passa en escenaris de l'Empordà

La novel·la 996, el nou treball de Josep Torrent, que s'ha presentat a l'església de Sant Joan, a Bellcaire d'Empordà, és un treball ambientat per diferents indrets de l'Empordà.

Aquest nou treball permet a l'autor fer un recorregut per diferents indrets de l'Empordà on mostra les peripècies dels delinqüents i el seguiment que en fa el protagonista, que també haurà d'enfrontar-se a vells fantasmes del passat. Un cas que anirà molt més enllà de la deducció i el raonament après a l'Escola de Policia. “Perquè ja se sap: per molt que vulguem oblidar-ho, la mar sempre ens retorna tot allò que hi llencem”, destaca Torrent. Un nou repte per al sotsinspector Damià Surrell i el seu equip en un assumpte de corrupció política i de màfies que trafiquen amb drogues, persones i diamants robats. Un cas que tindrà la col·laboració d'una sergent de la Guàrdia Civil.

Josep Torrent (Bellcaire d'Empordà, 1956) té publicades diverses obres per a infants i joves. Per a adults ha publicat el llibre de microcontes Fum, pedres, miralls... i les novel·les policíaques La Mirora mata els dimarts i Detalls culinaris, que han merescut el premi Ferran Canyameres. Ha obtingut diversos guardons de reculls de relats per a adults i també el premi Ramon Muntaner 2012 per la novel·la Abans de la batalla. És l'autor del guió de la pel·lícula medieval 1212, l'any de la croada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia