Agullent acull la sisena Mostra de Teatre Amateur

La localitat d'Agullent acollirà des del 14 de novembre i fins el dia 29 del mateix mes, la sisena Mostra de Teatre Amateur de la Vall d'Albaida, que organitzen conjuntament la Mancomunitat de Municipis, l'Ajuntament d'aquesta població i el grup de teatre l'Altet de l'Aire.

Les sessions seran els dissabte i diumenges de novembre, tant de vesprada com de nit, fins a completar les 9 obres que es posaran a escena. Els participants a aquesta sisena mostra són els grups: El Palmeral (Benigànim), De Cap a Rabo (Salem), Terres Secanes (Quatretonda), Aielo Naps (Aielo de Malferit), La Taleca (Otos), l'Embolic (Benigànim), La Inestable (Albaida), Sense To ni So (Fontanars del Alforins) i l'Altet de l'Aire (Agullent).

L'accés a cada representació tindrà el preu d'1 euro, si bé es pot adquirir un abonament per a les 9 funcions, al preu de 4 euros. Totes les actuacions seran a la Casa de la Cultura, excepte la del grup de teatre local, l'Altet de l'Aire, que es realitzarà a la sala multiusos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.