cultura

cinema

festival

El Fic-Cat de Roda dedicarà la desena edició als guionistes

Alfons Gorina farà la tutorització del Programa Nova Crítica d'enguany

El desè Festival Internacional de Cinema en Català (Fic-Cat) que se celebrarà a Roda de Berà, del 5 a l'11 de juny, es centrarà enguany amb la figura dels guionistes. Per aquest motiu, el festival convocarà un concurs de guions que els autors novells hauran de defensar davant d'un jurat. El director del FIC-CAT, Antonio Barrero, explica que, en aquesta desena edició, el festival convida a fer una reflexió sobre la situació actual i el futur del certamen.

Aquesta setmana, i fins al 14 d'abril, ha quedat obert el període d'inscripció al II Programa Nova Crítica del Fic-Cat. El festival seleccionarà quatre persones aficionades al cinema per comentar, valorar i criticar les pel·lícules i els curtmetratges que es passin durant l'esdeveniment. Aquests nous crítics treballaran sota la tutorització d'Alfons Gorina, crític al programa La Finestra Indiscreta de Catalunya Ràdio.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia