VerdCel dedica el seu últim treball a Raimon

El grup alcoià VerdCel farà la preestrena del seu últim treball, Petjades el pròxim divendres 20 de novembre, a la Casa Elizalde de Barcelona, si bé l'espectacle complet no s'estrenarà fins al pròxim mes de febrer. Com és habitual en aquesta banda, el seu treball no es resumeix en un recull de cançons en un disc compacte i ara ultimen tot el conjunt de la seua oferta: un CD amb les versions de cançons de Raimon, un còmic i un DVD amb un curtmetratge i diversos documentals sobre el cantant de Xàtiva.

Feia temps que VerdCel volia fer un treball amb l'obra de Raimon i aquesta és la raó principal que els ha portat a crear aquest espectacle. Segons han explicat els components de VerdCel, el cantautor de Xàtiva és molt especial, ja que és el primer que van escoltar en català i els ha acompanyat fins ara amb la seua «força i claredat». A més a més, enguany se celebren 50 anys de la Nova Cançó i d'Al vent i consideren que aquesta és «una manera de reconéixer la seua gran aportació a la música en valencià».

El grup alcoià defineix que el que han fet en aquest treball són «verdsions» és a dir que VerdCel ha actualitzat cançons de Raimon i les ha fetes d'ací i d'ara amb una manera pròpia d'entendre la música i d'interpretar les peces genuïnes del veterà cantautor. Les cançons de Raimon han estat portades a un altre terreny, en unes coordenades més actuals i amb una empremta i aroma pròpies de VerdCel.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.